free site creation software
Yamaha Exclusief Dealer

Exclusief dealer

TopMoto voert nog steeds vol trots het Yamaha logo op de gevel. Een fantastisch motormerk met een meer dan interessante line-up. Net als bij de TopMoto staat ook bij Yamaha de klant centraal. Middels onze demo-motoren laten wij u graag kennis maken de nieuwste modellen en het Yamaha gevoel. Feel, Move, Race! Uiteraard kunt u voor alles inzake Yamaha bij ons terecht. Onderhoud, originele onderdelen, accessoires, kleding, merchandise, technisch advies en alle verdere informatie. Een klik op de knop hieronder opent de wereld van Yamaha...

PRODUCTVIDEO'S

MT09 2017

De MT-09, een motorfiets die de motorwereld totaal veranderde, is geëvolueerd tot een nog scherpere en technologisch geavanceerdere Hyper Naked. Er is gewoonweg geen andere motorfiets in zijn klasse die de huidige generatie sensatiebeluste rijders zo weet te inspireren.

MT10 SP

A new Burst of Darkness is coming! Zodra u kennis hebt gemaakt met de ultieme prestaties van de MT-10 SP, hebt u onmiddellijk door dat u bent toegetreden tot The Dark Side of Japan. Deze speciale uitvoering van de MT-10 is uitgerust met een geavanceerd elektronisch veersysteem (ERS) van Öhlins, voor de best mogelijke controle, met een exclusief full colour TFT instrumentenpaneel en gespoten in unieke racekleuren.

De nieuwe TMax

De TMAX, waar er in 15 jaar meer dan 233.000 exemplaren van zijn verkocht, is niet alleen de best verkopende maxiscooter in Europa, maar ook een van de best verkopende modellen die Yamaha ooit heeft gemaakt. Nu staat de nieuwe TMAX klaar om u nog sportievere prestaties te bieden en een superieure functionaliteit.

footer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

kijk voor nieuws op onze social media pagina's