DE TOPMOTO PLUS PAS

De voordeelpas voor alle TopMoto klanten.
Het werkt simpel. U koopt een product en een deel van uw aankoopbedrag wordt omgezet in een spaartegoed op vertoon van de kaart. Dit spaartegoed kunt u gebruiken als betaalmiddel.
Dus: Punten = Munten!
Met regelmaat zullen er ook speciale acties en activiteiten zijn waarbij kaarthouders kunnen profiteren van extra voordelen of privileges. Onze medewerkers in de shop praten u graag bij over alle voorwaarden.

Bent u nog niet in het bezit van een TopMoto Plus Pas dan maken wij er uiteraard graag één voor u aan. Om het één en ander sneller te laten verlopen kunt het online formulier op deze pagina invullen zodat wij uw gegevens kunnen verwerken en de kaart klaarleggen. Het ophalen van de kaart belonen we met € 5,- shoptegoed! Wij verzoeken u het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens; verdere info daaromtrent vind u hier.

Tevens kunt u aangeven dat u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, opdat we op de hoogte kunnen houden van actie's en pashoudervoordeel.

De TopMoto Plus Pas is strikt persoonlijk en kan alleen door de pashouder worden gebruikt..

footer