'ONLY THE BEST'

Motoren, TopMoto's core-business. Yamaha als top huis-merk en een uitgebreide collectie gebruikte kwaliteits-motoren van de bekende merkfabrikanten in de occasionstore. Kwaliteit boven alles, onderbouwde prijzen en een solide service. Onze pijlers om van daaruit u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze jarenlange ervaring in de markt garandeert dat alléén het allerbeste materiaal zich een TopMoto-Occasion mag noemen!

Yamaha Exclusief Dealer

Een bewuste keuze

voor het Japanse kwaliteitsmerk Yamaha

Waarom Yamaha? 1| Top-kwaliteit. 2| Een zeer aantrekkelijke innovatieve line-up. 3| De Yamaha organisatie staat. Goede service en support, accurate garantie afhandeling en uitstekende en snelle onderdelen- en accessoire-voorziening.

Gebruikte Motoren

Alle grote merken in huis

in elk prijssegment maar altijd top-of-the-bill

Onze gebruikte motoren staan er tip-top bij. Nagenoeg rijklaar dus als u snel wilt rijden kunnen wij snel schakelen. Daar maken we het verschil. TopMoto is een gecertificeerd bedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de garantie en nazorg goed geregeld zijn.

Verkoopteam

Hanro, Albert en Wilko

zijn uw aanspreekpunt in onze showroom

Vele jaren branche ervaring en passie voor het motorrijden staan tot uw beschikking bij het maken van de juiste keuze. Afspraken worden gemaakt om na te komen.

Acties & Sale!

Klik op de onderstaande knop(pen) voor de lopende voordeelactie's

Proefrijden & garantie

Natuurlijk! Wilt u proefrijden op een nieuwe motorfiets dan kunt U gebruik maken van ons demo-aanbod. De demo's zijn beschikbaar vanaf maart/april t/m oktober. Proefrijden op gebruikte motorfietsen is uiteraard ook mogelijk, echter alléén bij serieuze belangstelling, ter bevestiging van de gemaakte keuze. Graag op afspraak. Gebruikte motoren zij NIET beschikbaar voor vrijblijvende proefritten. Bij erg slecht weer kunnen we besluiten een proefrit uit te stellen tot een beter moment. Zorgt u er wel voor dat u uw geldig rijbewijs bij heeft.

Garantie op gebruikte motoren


24 maanden garantie: Yamaha Select Occasions

12 maanden garantie: motoren t/m 5 jaar oud | max. 50.000 km 

Motoren ouder dan bovengenoemd worden geleverd met 3 tot 6 maanden garantie in conformiteit met staat en kilometerstand.


Garantie op gebruikte motoren uitsluitend in combinatie met aflever/garantiebeurt (€ 300,-)

Motoren die zonder garantie (altijd in overleg en onderlinge overeenstemming) worden verkocht, worden voor aflevering grondig geïnspecteerd op veiligheid.


Nieuwe motoren | Fabrieksgarantie


Kosten rijklaar maken : €400,-

Conform de richtlijnen van de fabrikant. Yamaha: 24 maanden en 24 maanden mobiliteitsgarantie

Volgens de nieuwe richtlijnen worden deze kosten bij nieuwe motoren niet meer apart vermeld maar worden ze verwerkt in de verkoopprijs. Bij nieuwe motorfietsen zijn de volgende zaken verwerkt in de kosten.

Transport, ‘uitkratten’ , 0 km beurt en inspectie volgens een 60 punten lijst, volle tank benzine; kenteken, kentekenplaat en de registratie.

RDW en Bovag Gecertificeerd


TopMoto is RDW gecertificeerd én Bovag Lid.

footer