MAAK 'T PERSOONLIJK

Jouw motorfiets helemaal in jouw stijl. Wij monteren de gekozen accessoires op vakkundige wijze. Uitlaatsystemen, bagagesets (Topmoto is GIVI Premium Store) wind- en valprotectie, comfort seats, navigatie, handvat-verwarming, extra verlichting en ga zo maar door. Ook de vering van uw motorfiets kan worden aangepast met behulp van kits van bijvoorbeeld Öhlins of Hyperpro. Door te werken met A- merken bent u verzekerd van goede kwaliteit. 

Hieronder een overzicht van wat we op accessoire- en onderdelen gebied voor u kunnen betekenen.
topmoto givi premium store

Givi Premium Store

GIVI is hét merk als het gaat om bagagesystemen, tanktassen, wind- en valprotectie en meer. TopMoto is GIVI Premium Store en kan veel artikelen direct uit voorraad leveren.  Italiaans design, uitstekende kwaliteit, uw motorfiets wordt er absoluut mooier van en dan hebben we het nog niet eens over de practische kant.

uitlaatsystemen

Uitlaten

Bij motorrijden gaat het nou niet om de 'sound of silence'. Dat motorgeluid wil je horen en ach.., dan mag de volumeknop best een tikje hoger. Uitlaatsystemen ter vervanging van de originele sets dragen bij aan een stuk extra beleving, zorgen voor een beter uiterlijk en in een aantal gevallen ook nog voor vermogenswinst. Akrapovic, Scorpion, MIVV, Termignoni en Vance & Hines zijn een paar voorbeelden van de beschikbare merken.

schadetaxatie en -herstel

Vering

De meeste motoren zijn 'af-fabriek' op een deugdelijke manier afgeveerd. Finetuning van de vering kan echter bijdragen aan nog meer rijplezier. Persoonlijke voorkeur, lichaamsgewicht en rijstijl zijn een aantal factoren die bepalen welke kant het op moet. Ook het verhogen of verlagen van de motorfiets wordt vaak gerealiseerd door iets in het verings-systeem aan te passen. Hyperpro, Öhlins en HK Suspension zijn onze merken. 

vervanging van de buddyseat

Seating

Het fenomeen 'houten kont' zal u na een fiks aantal kilometers op de motorfiets wellicht niet onbekend zijn. Comfort seats kunnen dat leed verzachten. Er zijn kant en klare zadels te bestellen maar aanpassingen aan bestaande exemplaren behoren ook tot de mogelijkheden. Gaat u alleen voor looks en uitstraling en minder voor het zitcomfort dan gaan we die uitdaging ook aan!

care, gemak en veiligheid

Care, gemak en veiligheid

Windschermen, kuipruiten, gripheaters, handlebar risers, ketting-smeer systemen, paddock stands, schijfrem -en kettingsloten, motorhoezen, rem-schakelsets, verlichting, acculaders, tankpads, wheeltrims en ga zo maar door. Alles om uw tweewieler optimaal te gebruiken en beschermen.
Uiteraard hebben we ook een uitgebreide lijn aan smeer - en careproducten.

accessoires en onderdelen

Cosmetisch

 Sinds enige tijd is er weer een trend te ontdekken. Het pimpen en personaliseren van de motorfiets in een wat extremere vorm mag weer. Daarbij gaat het om de personal touch en natuurlijk good looks! De fabrikanten spelen daar volop op in en wij helpen u met maken van een selectie en de montage.

navigatie en communicatie

Navigatie & communicatie

Navigatie en communicatie zijn zaken die ook steeds meer gebruikt worden tijdens het motorrijden. De beschikbare systemen gaan van relatief simpel tot  behoorlijk geavanceerd en wij kunnen u erbij assisteren om de beste keuze te maken als ook met de in-en opbouw van de apparatuur.

Linda en Hanro

Vakkundig advies

Een mooi assortiment is natuurlijk prachtig maar zonder kennis van zaken wordt het lastig kiezen. Linda en Hanro kunnen u daarbij terzijde staan.
Zij weten wat kan en wat er te koop is en denken in oplossingen. Samen komen we er altijd uit!

Yamaha Parts Catalogus

Selecteer online je Yamaha onderdelen en bestel ze bij TopMoto 
Yamaha Parts Catalogus
Online Onderdelen Charts

Met de online Yamaha Onderdelen Catalogus kun je zelf de juiste nummers opzoeken van originele Yamaha onderdelen voor elk Yamaha voertuig.

Whishlist
Verzamel je bestelling

Stel je bestellijst samen met de gewenste parts  en sla deze vervolgens op . Lever deze lijst bij ons in (mail) en vraag een prijsopgaaf aan

yamaha genuine service parts
Offerte en betalen
Prijsopgaaf en betaling

Wij zorgen voor een offerte a.d.h.v. de bestellijst. Na oké en betaling bestellen wij de onderdelen voor je.

Levering
Pick-up of verzenden

Tot slot kun je je onderdelen bij ons in de winkel ophalen, of we sturen ze desgewenst naar je op.

footer